1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Mihoen Goreng

Mihoen Goreng

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-01-2005

Ingrediënten


250 a 300 gram mihoen * 200 a 250 gram kipfilet * 100 Gram gekookte ham in plakken * 3 el olie * zout * peper * 1 theel laos * 1 theel ketoembar * 1 theel djahe * 1/2 theel djintan * 1 mespuntje knoflookpoeder * 1 mespuntje ve-tsin * 300 gram gemengde chinese groenten * 75 gram champions



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereid de mihoen voor zoals op de verpakking staat. Snij de kipfilet en de ham in zeer smalle reepjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de stukjes kip net zolang tot ze beginnen te verkleuren. Doe de ham erbij en voeg de zout, peper, laos, ketoembar, djahe, djintan de knoflookpoeder en de ven-tsin toe. Schep alles goed door elkaar en voeg dan de groenten toe. Laat alles 5 a 6 min goed doorbakken en schep voordurend om. Schep de mihoen erdoorheen en meng dit alles goed door, laat het nog even staan wel blijven omscheppen.

Serveertip

Lekker bij een uitgbreide rijsttafel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top