Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Wrap van tomatencarpaccio

Wrap van tomatencarpaccio

Door: anjakeuken

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-01-2005

Ingrediënten 2 personen


2 tomaten2 tortilla-wraps van 25cm.doorsnee50g zwarte olijventapenadepeper100g feta1/2 zakje basilicum a15g.



Een echte wrap.......Op z'n Italiaans.......

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in dunne plakken.Spreid de tortilla's uit en bestrijk ze met zwarte olijven-tapenade.Leg de plakjes tomaat op de tortilla's en bestrooi ze met peper.Verkruimel de feta erboven en verdeel de blaadjes basilicum over de feta.Rol de tortilla's op,leg ze in een magnetronschaal en verwarm ze in de magnetron,afgedekt,2min.op vol vermogen(750watt).Of leg de wraps in een Koekenpan met antie-aanbaklaag en verwarm ze afgedekt ca.5min.op een zacht vuur.Keer ze tussentijds.

Serveertip

Varieer op deze wrap ook eens met pesto en mozzarella........Eet Smakelijk.......



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjakeuken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top