
Vierkant bakblik van 23 x 23 cm*
Houten prikker (om gaarheid te testen)*
Mixer*
Pan* schaal*
Eventueel magnetron*
Rek om de brownies cake af te laten koelen*
Recept van Sue Lawrence, Sue schreef; dat ze al haar brownies recepten had weggegooid en alleen nog maar deze brownies maakt! Origineel heb je `Dark unrefined muscovado sugar` nodig maar met de Nederlandse donkerbruine basterd is het ook te proberen. De meeste brownies bevatten noten maar deze niet, simpele reden de kinderen van Sue Lawrence lusten geen noten! Maar je kunt als je wil natuurlijk noten toevoegen.
Heb dit recept gemaakt NADAT ik het op smul heb gezet. Ik voeg de volgende keer 30 gram bloem extra toe. Ik had een TE KLEINE vierkante bakvorm waardoor ik de Brownies-cake 30 minuten langer in de oven heb moeten laten staan. De smaak was overigens VOORTREFFELIJK. Ik heb echter een ovenvaste glazen vierkante vorm van deze afmetingen en ga dit recept weer zo snel mogelijk maken in deze vorm, moet lukken!.
Sue Lawrence
Patricia83 12-08-2016
Oeps! Te vroeg op enter gedrukt. M'n gasten konden er dus ook niet vanaf blijven. Alles op! Ik ben ook voor de 60gr bloem gegaan en had nog een springvorm van 26cm
Patricia83 12-08-2016
Hi Louise, ze waren heerlijk. Ik kon niet stoppen ervan te eten en mn gasten ookzó lekker!
Elsie50 07-08-2016
Wat een heerlijk recept. Nog een vraagje. Blijft het aantal graden voor een heteluchtoven hetzelfde?
rwernars1 03-10-2015
Van de week dit recept gemaakt. Mijn buurmeisje is er gek op ;-) Vandaag nog maar een keer maken. Echt overheerlijke brownies. Bedankt voor het recept.
Gerardus106 17-10-2014
Echt niets teveel gezegd, ontzettend lekker!! Ik gebruik wat minder suiker (200 g), 50 gram bloem en 30 gram havermout (fijngemaakt met de staafmixer), en geweldige biologische vanille van Puritea in Malden (moet je wel een beetje in de buurt wonen).