1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Tomaten gevuld met schapenkaas, champignons en kruiden

Tomaten gevuld met schapenkaas, champignons en kruiden

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-01-2005

Ingrediënten 4 personen


100 gr schapenkaas 150 gr slagroom 100 gr champignons 2 el gesnipperde bieslook 2 grote vleestomaten1 el gehakte peterseliesnufje cayennepeper 1 uipeper en zouttakje basilicum om te garneren. beetje citroensap 1 el boter snufje nootmuskaat



Leuk als voorgerechtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De oven voorverwarmen op 225 graden

Bereidingswijze

Ui snipperen, en champignons in plakjes snijden met citroensapDe uien en de champignons met boter 5 minuten smoren. Flink kruiden met zout en peper, nootmuskaat en cayennepeper. De peterselie en de bieslook erdoor roeren en vervolgens de slagroom toevoegen, Alles goed doorroeren en in een soufflevorm schenken en tomaten halveren en de helften op de champignons plaatsen. De schapenkaas in plakken snijden, op de tomaten leggen de soufflevorm op het middelste rooster in de oven plaatsen. De tomaten met de takjes basilicum garneren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top