blauwe saus

  • Italiaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-01-2005

blauwe kaassaus met walnoten erg lekker voor de liefhebbers.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  1. 35gr.bloem
  2. 35gr.boter
  3. 450ml.kippebouillon
  4. 100gr.blauwschimmelkaas
  5. 100gr.achterham
  6. 1teen knoflook
  7. 1dl.slagroom
  8. zout en peper

*als je het in huis hebt:1el.pernod en wat venkelgroen maar zo niet mis je het niet denk ik.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

walnoten grofhakken,kaas verkruimelen,ham kleinsnijden,knoflook uitpersen.

Bereidingswijze

van de bloem boter en bouillon een gladde saus maken.dan de kaas,ham,walnoten en de knoflook toevoegen.de slagroom erbij en dan niet meer laten koken.op smaak brengen met peper en zout.
*de pernod en venkelgroen toevoegen zie ingredienten.

Serveertip

lekker met pasta naar smaak.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten