mini-frikandelbroodjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.

Voor 9 hapjes.

Deel dit recept

Ingrediënten
3 frikandellen * 3 bladerdeeglapjes * 1 ei * curry
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de frikandellen ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 gr C.

Bereidingswijze

Snij elke frikandel in 3 gelijke stukken.
Snij elk plakje bladerdeeg in 3 stukken.
Leg op elk stuk bladerdeeg een frikandelletje en besmeer de frikandel met curry. Vouw de flapjes dicht en plaats ze op een bakplaat. Bestrijk de flapjes met het losgeklopte ei. Plaats de bakplaat midden in de oven. Bak de frikandelbroodjes in ong 20 min goudbruin en knapperig.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonjatestpagina avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten