1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto met specerijen

Risotto met specerijen

  • Frans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2005

Ingrediënten 2 personen


200 gram risottorijst
2 dl droge witte wijn
3 dl groentebouillon
1 el gehakte bieslook
2 el gehakte peterselie
4 el slagroom
2 gram nootmuskaat
2 gram peper
2 gram zwarte peper
2 gram korianderzaad
4 gram jeneverbessen



Verassend creatie van risotto. heerlijk met een stukje gebraden vlees of wild

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de risttorijst glazig is wat olijfolie. Blus in 3x af met de witte wijn en laat helemaal verdampen. Kook de rijst verder gaar in de groentebouillon. Meng alle gemalen specerijen erdoor, daarna de peterselie en bieslook en spatel er op het laatst de stijf geslagen slagroom door.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top