1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. indisch Gehaktbrood

indisch Gehaktbrood

Door: sonjatestpagina

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-01-2005

Ingrediënten 6 personen


1 zakje nasikruiden * 50 g rauwe ham, fijngesneden * 500 g gehakt, half-om-half * 2 eieren * 50 g paneermeel * 3 el zoete ketjap * mespunt sambal * verse bieslook


Verder heb je nodig


Kleine cakevorm


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Nasikruiden 10 min weken in ? dl water. Dit mengen met de ham, gehakt, eieren, paneermeel, ketjap en sambal. Mengsel in vorm doen en een uur in koelkast zetten.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200?. Brood in midden oven 30 min bakken en voor serveren garneren met bieslook. Vocht afgieten.

Serveertip

Ook lekker om een dag van te voren te maken en in plakken gesneden op te warmen.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonjatestpagina
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top