1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Mosseltjes met gember, munt en citroengras

Mosseltjes met gember, munt en citroengras

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-01-2005

Ingrediënten


2 kg mosselen
4 uien
1 selder
tijm en laurier
1 citroengras
1/2 busseltje munt
1 stuk gember geschild en fijn gesneden
1/2 busseltje koriander
peper
witte wijn



Verassende creactie van echte Zeeuwse mossels

Deel dit recept

Ontdek meer:

Serveertip

Snij de uien en selder in grove stukken en stoof ze samen met de gember aan in de wok. Spoel de mosselen grondig in koud water en doe ze in de wok. Voeg de verse tijm en een laurierblaadje toe. Doe er de munt en fijngesneden citroengras bij en breng aan de kook. Blus de mosselen met een flinke scheut witte wijn en laat ze gaarstoven in de wok. Kruid met peper, laat nog een keer opkoken en serveer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top