1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Lasagnetorentje

Lasagnetorentje

Door: speedy

  • Italiaans, Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Ingrediënten 2 personen


3 eetl. *olijfolie*
6 blaadjes lasagne
1 kleine ui
1 teentje knoflook
75 gr. zachte geitenkaas(Bettine Blanc)
400 gr. spinazie
150 gr. fijngehakte tofu
zout
peper
2 eetl. grofgeraspte oude kaas


Verder heb je nodig


Schone theedoek zonder wasmiddel luchtjes
Koekenpan
Wok
2 Ovenbestendige borden


Vegetarische lasagne met spinazie, geitenkaas en Tofu

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gril voorverwarmen op de hoogste stand.
In een pan ruim water met 1 eetl. olijfolie aan de kook brengen en plakjes lasagne circa 10 min. koken. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen. Geitenkaas verkruimelen. Spinazie schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Lasagne blaadjes sprijden op een droge doek en halveren.

Bereidingswijze

In een koekenpan 1 eetl. olie verwarmen en hierin de tofu met ui fruiten. Knoflook erboven uitpersen, 5 min. al omscheppend bakken en op smaak brengen met zout en peper.
In wok 1 eetl. olie verhitten. De spinazie beetje bij beetje toevoegen en verhitten tot die iets geslonken is. De spinazie laten uitlekken, door de kaas mengen en op smaak brengen met zout en peper.
1 Plakje lasagne op ieder bord leggen, tofu, lasagne, spinazie, lasagne...tot alle ingredienten op zijn. Bestrooi met geraspte kaas en zet circa 5 min. in de gril tot de kaas gesmolten is.

Serveertip

-



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top