1. Verhit de olijfolie in een wok en bak het Shoarmavlees op hoog vuur in 3-5 minuten al omscheppend knapperig bruin en gaar.
2. Pers de knoflook boven de yoghurt uit en roer er zout en peper door. Snijd de paprika?s in brede repen. Verwarm de tortilla?s volgens de aanwijzingen op het pak.
3. Leg de tortilla?s op borden en bestrijk ze royaal met de knoflookyoghurt. Verdeel de rucolasalade en de paprika erover en schep het Shoarmavlees erop. Vouw de zijkanten van de tortilla?s losjes over het vlees.
Lekker met knapperige salade met mais
orphan 13-05-2005
Hoi Silvana.
Dit was gewoon heerlijk.
Bedankt voor het recept,kan het iedereen aanbevelen.
Groetjes Vroni.
orphan 04-03-2005
Hoi Silvana.
Ook ik ga dit een keertje proberen.
Lijkt me heel erg lekker.
Groetjes Vroni.
elsv 01-02-2005
lijkt me een heerlijke variatie ! neem um mee !