1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Pittige stoofpeer driehoekjes

Pittige stoofpeer driehoekjes

Door: celise79

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-01-2005

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes roomboterbladerdeeg,
4 halve stoofpeertjes (evt uit pot),
4 etl kersen zonder pit (uit blik),
0,5 tl koekkruiden,
zwarte peper,
1 eidooier,
2 tl bruine suiker


Verder heb je nodig


Snijplank
mengschaal
mes


Snel klaar en erg lekker!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi de bladerdeeg,
Verwarm de oven voor op 200 graden,

Bereidingswijze

Snij de peertjes in stukjes en halveer de kersen. Schep ze met de koekkruiden, wat peper en de suiker door elkaar. Verdeel over het deeg en klap deze dicht zodat je een driehoek krijgt. Bestrijkt de driehoekjes met de eidooier en strooi er nog een beetje koekkruiden, suiker en wat peper overheen. Bak in ongeveer 25 min goedbruin.

Serveertip

Lekker met ijs en slagroom!



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van celise79
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top