champignon fondue

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2005

een alternatief voor de gewone kaasfondue
(een oud recept uit het boekje fondue en bbq)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200gr. champignons,4dl.water,50gr.boter,50gr.bloem,50gr.zeer fijn gesneden ham,50gr. zeer fijn gesneden kernhem kaas,150gr zeer fijn gesneden goudse kaas,zout en peper,teen knoflook, peterselie,stokbrood.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
rechaud,caquelon,

Voorbereiding

champignons schoonvegen.kook de champignons in de 4dl.water in 5 minuten.hak de champignons en peterselie fijn.knoflook uitpersen.

Bereidingswijze

in de caquelon de boter smelten en de bloem erdoor roeren.het champignonkookvocht erbij doen en roeren tot gebonden saus.de ham kaas en champignon toevoegen.knoflook toevoegen en op smaak brengen met peper en zout .opdienen als de kaas gesmolten is .garneren met peterselie.

Serveertip

lekker met stokbrood,je kunt ook ander brood naar smaak hierbij eten.

Laatste reacties

sonja13091976 avatar
sonja13091976 17-03-2005

lekker! neem ik graag van je mee! Groetjes, Sonja

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten