Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoten en peer

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-01-2005
  • Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoten en peer

    Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoten en peer

    Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoten en peer

Supersnel en superlekker. Voor de vrijdag na het werk, bord op schoot en een glas wijn erbij.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
* 1 afbak ciabatta
* 3 eetl walnoten
* 4 eetl (walnoten)olie
* 2 eetl witte wijnazijn
* 1 zak veldsla(melagne) ca. 100 gr.
* 2 rijpe handperen
* 2 stengels bleekselderij
* 100 gr gorgonzola
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 966,00 kcal
Koolhydraten 90,33 g
Eiwitten 26,95 g
Vetten 52,35 g
Benodigdheden
slakom, mes, koekepan

Voorbereiding

Bleekselderij in dunne boogjes, * Handperen gewassen en in dunne partjes, * gorgonzola in blokjes (breken), * Ciabatta afbakken in de oven.

Bereidingswijze

Walnoten in de koekepan goudbruin roosteren. - Azijn, olie, zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. - In een grote kom de sla, peer, bleekselderij, gorgonzola, walnoten en de dressing voorzichtig door elkaar scheppen.

Serveertip

Ciabatta erbij serveren

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten