1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. hartig witbrood

hartig witbrood

Door: varkensoortje

  • Nederlands, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 24-01-2005

Ingrediënten


500 gr all in witmeel voor de bbm
300ml melk
1 dikke ui
400-500gr spekjes om uit te bakken


Verder heb je nodig


Bbm,koekepan


Lekker brood voor in de bbm.Gevuld met spekjes en ui.Lekker hartig.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak de spekjes uit,snij de ui en fruit deze met de spekjes mee.Laat het geheel uitlekken.

Bereidingswijze

Doe het meel met de melk in de bbm.Na het piepsignaal voor de laatst kneedbeurt haal je het deeg eruit en kneed je handmatig de spekjes met de uien erdoor.Doe het deeg terug in de machine en laat het bakproces doorgaan tot het klaar is.Is het brood klaar haal je het uit de machine en kun je er nog geraspte kaas overstrooien.

Serveertip

Warm is het brood natuurlijk het lekkerst



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van varkensoortje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top