Roergebakken Inktvis En Garnalen

  • Japans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Roergebakken Inktvis En Garnalen

    Roergebakken Inktvis En Garnalen

    Roergebakken Inktvis En Garnalen

Hou je van inktvis en garnalen dan moet je dit roerbak gerecht zeker een keer proberen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gram inktvisringen
150 gram rauwe grote garnalen
2 tomaten
rijpe avocado
citroensap
4 eetlepels olie
4 teentjes knoflook
2 eetlepels citroensap
cayennepeper
2 eetlepels groene peperkorrels
2 bosuien
4 eetlepels gehakte peterselie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 683,36 kcal
Koolhydraten 41,48 g
Eiwitten 22,93 g
Vetten 46,30 g

Bereidingswijze

Was de inktvisringen (of snij zelf schoongemaakte inktvis in ringen).
Was en pel de garnalen. Snij de tomaten in partjes.
Snij de avocado in blokjes en druppel er wat citroensap over tegen het verkleuren.

Verhit de olie en roerbak de inktvis en de garnalen 1 minuut op hoog vuur.
Voeg de knoflook en de tomaten toe en bak nog 1 minuut.
Zet het vuur wat lager en voeg de avocado, peperkorrels, citroensap, bosuien en peterselie toe.
Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Laat alles goed heet worden.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar
shell_seeker

Doorsturen

Home Recepten