1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Broodje of stoksneetje tonijnsalade

Broodje of stoksneetje tonijnsalade

  • Nederlands, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2005

Ingrediënten 2 personen


* (afbak)stokbrood of pistoletjes;
* blikje tonijn op water;
* 1 stevige appel;
* wat augurken;
* mayo of fritessaus;
* peper en zout
* scheutje water of azijn;


Verder heb je nodig


* eventueel een staafmixer of blender


Simpele salade / snack

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

* bij gebruik van een afbakstokbrood de oven voorverwarmen;
* tonijn uit laten lekken en in kleine stukjes "scheuren";
* appel en augurken in kleine stukjes snijden

Bereidingswijze

* stokbrood in de oven afbakken;
* tonijnstukjes, appelstukjes en augurk in een schaaltje mengen;
* mayo of fritessaus erdoor;
* peper en zout naar smaak erbij;
* smeuig maken met een scheutje water of azijn;
* eventueel fijner maken met een staafmixer of in een blender

Serveertip

Je kunt ook andere vissoorten hiervoor gebruiken, bijv. makreel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pia55


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pia55
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top