sate flap

  • Goedkoop en snel, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2005

makkelijk bladerdeeghapje gevuld met sate

Deel dit recept

Ingrediënten
voor 10 hapjes:
  1. 5 plakjes bladerdeeg
  2. 1doosje
    mora sate uit de vriezer

dag van tevoren de sate in koelkast laten ontdooien.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven op 200c

Voorbereiding

bladerdeeg ontdooien en plakken doormidden snijden.

Bereidingswijze

op plak een blokje sate met saus scheppen en dichtklappen even aandrukken en op bakplaat leggen.
onveer 15 a 20 minuten bakken afhankelijk van je oven.
in ieder bakje van mora zitten zo'n 10 stukjes vlees. je kunt zelf de hoeveelheid hapjes vermeerderen.altijd een succes met een verjaardag kinderen vinden dit ook meestal lekker.
.

Serveertip

recept is van mijn zus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten