1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Mejillones con alioli suave

Mejillones con alioli suave

Door: mi49

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-01-2005

Ingrediënten


1 1/2 kilo gekookte mosselen met schelp* 1 a 2 knoflookteentjes* potje mayonaise* bosje Peterselie.



Spaanse tapa of borrelhapje van mosselen met een milde alioli

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Haal 1 helft van de mosselen af< Pers knoflookteentje of teentjes< Hak of knip peterselie fijn.

Bereidingswijze

Leg de mosselen op een bord of schaal- Meng mayonaise met de uitgeperste knoflook en de peterselie- en schep dit over de mosselen.

Serveertip

Lekker met rode of witte wijn



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mi49
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top