1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Panna Cotta met limoen

Panna Cotta met limoen

  • Frans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2005

Ingrediënten 4 personen


900 cl room
400 cl melk
450 gr kristalsuiker
500 gr mascarpone
2 dl limoensap



Klasiek Italiaans desser met een fris accent

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de melk, de room en de suiker langzaam aan de kook en laat stilletjes verder koken gedurende ongeveer 1 uur.
Doe er de mascarpone bij en mix de creme, werk af met limoensap.
Schenk de creme in glazen en laat opstijven. Serveer de panna cotta met een schuim of coulis van frambozen.
Wie het snel wil serveren kan 4 blaadjes gelatine bijvoegen op 1 liter creme



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top