spaghetti met geflambeerde saus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2005

makkelijke smakelijke pasta schotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  1. 500 gram spaghetti
  2. 250 gram champignons
  3. 2 teentjes knoflook
  4. 150 gram ontbijtspek
  5. 1eetlepel olijfolie
  6. 150 gram ham
  7. 1 ui

  8. 1 el peterselie
  9. 1 el worchestersaus
  10. 1 el tomatenketchup
  11. 250 ml slagroom
  12. 2-3 el whiskey
  13. 1 bouillonblokje
  14. zout en peper
  15. geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050202022357.jpg)}--

Voorbereiding

uien snipperen, knoflook uitpersen, spek en ham aan reepjes snijden,champignons afvegen en aan plakjes snijden

Bereidingswijze

in de olijfolie de ui en knoflook licht fruiten peterselie even meebakken.het spek en de ham toevoegen en ook meebakken .na een paar minuten de champignons toevoegen.worchestersaus, peper,tomatenketchup,bouillonblokje erboven verkruimelen.de whiskey warmen in grote lepel en aansteken.dan over de saus gieten natuurlijk de afzuigkap uitzetten.de whiskey uitlaten branden en dan de slagroom toevoegen en nog even mee laten warmen. ondertussen de spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. de gare spaghetti afgieten en aan de saus toevoegen garneren met geraspte kaas naar smaaken gelijk opdienen .heerlijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten