1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Soepstengels met groene kruiden

Soepstengels met groene kruiden

Door: visscher1950

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-2005

Ingrediënten


200 gr mix voor witbrood120 ml handwarm water2 eetl olijfolie3 eetl fijngehakte peterselie2 theel. gedroogde rozemarijnnaaldjes1 ei, losgekloptzeezout


Verder heb je nodig


Bakplaat en bakpapier.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C.

Bereidingswijze

Kneed een soepel deeg van de broodmix, het water en de olie. Laat het deeg volgens de aanwijzing op de verpakking rijzen. Kneed de kruiden door het gerzen deeg. Verdeel het deeg in 12 gelijke stukjes en vorm hier lange dunne rolletjes van. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met ei en bestrooi ze met zeezout. Bak de soepstengels in circa 10 min. goudbruin en gaar.

Serveertip

Serveer ze bij de Rodekoolsoep met roquefort.
Rodekoolsoep met roquefort
Bron:seasons



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van visscher1950
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top