1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Exclusieve gevulde Gamba?s op amuselepel met zwarte olijven

Exclusieve gevulde Gamba?s op amuselepel met zwarte olijven

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-01-2005

Ingrediënten 8 personen



6 gamba?s
in kruiden gemarineerde zwarte olijven (ontpit)
Klein eetje creme fraiche
Klein beetje mayonaise
1 tl sojasaus
eikenbladsla

bieslooksprietjes
rode peper
notenolie



Leuk en exclusief om zo?n amuse te maken. Jammer genoeg geen orginele foto van deze amuse!!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg een toefje eikenbladsla op een lepel.
Dresseer er twee gamba?s op.
Vul de olijf met een mengsel van mayonaise en sojasaus.
Sprenkel er wat notenolie over.
Strooi er fijngehakte rode peper en sprietjes bieslook over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top