Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spoom
  6. Spoom

Spoom

Door: carina1969

  • Internationaal Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-01-2005

Ingrediënten 4 personen


1 dl rozenlimonadesiroop (toko),
2 dl mineraalwater zonder koolzuur, rozenblaadjes,
1/2 fles Champagne (Brut)



Rozensorbet met champagne

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rozenlimonadesiroop en het mineraalwater in lage diepvriesdoos door elkaar roeren. Zonder deksel 1 uur laten bevriezen. Met vork ijs doorroeren. In 3 uur helemaal laten bevriezen.

Serveertip

Over 4 glazen bolletjes sorbetijs en rozenblaadjes verdelen.
1/2 fles Champagne (Brut) erover verdelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carina1969
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top