Gepaneerde schnitzel

  • Montignac, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2005

Montignac op klompen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 ongepaneerde schnitzels,
1 kleine prei,
1 ui,
? knolselderij,
10 champignons,
1 ei,
peper en zout,
boter of olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine of staafmixer, pan,

Voorbereiding

Maak de prei, ui, knolselderij en de champignons in de keukenmachine of met de staafmixer heel erg klein.

Bereidingswijze

Leg dit groentenmengsel in een groot bord. Klop het ei met peper en zout los in een ander bord. Haal de schnitzels door het ei en paneer beide kanten door het groentenmengsel. Even goed aanduwen. Smelt de boter in de pan of verhit de olie en bak beide kanten van de schnitzel bruin.

Serveertip

Hierna het vuur lager zetten en de schnitzels in 10 tot 15 minuten gaar laten worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten