1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Schnitzel
  6. Gepaneerde schnitzel

Gepaneerde schnitzel

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2005

Ingrediënten 4 personen


4 ongepaneerde schnitzels,
1 kleine prei,
1 ui,
? knolselderij,
10 champignons,
1 ei,
peper en zout,
boter of olie.


Verder heb je nodig


Keukenmachine of staafmixer, pan,


Montignac op klompen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de prei, ui, knolselderij en de champignons in de keukenmachine of met de staafmixer heel erg klein.

Bereidingswijze

Leg dit groentenmengsel in een groot bord. Klop het ei met peper en zout los in een ander bord. Haal de schnitzels door het ei en paneer beide kanten door het groentenmengsel. Even goed aanduwen. Smelt de boter in de pan of verhit de olie en bak beide kanten van de schnitzel bruin.

Serveertip

Hierna het vuur lager zetten en de schnitzels in 10 tot 15 minuten gaar laten worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top