1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Nage van langoustines met vanille en citroen

Nage van langoustines met vanille en citroen

  • Frans, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-01-2005

Ingrediënten 4 personen


16 gepelde langoustines
7 dl groentebouillon
? gespleten vanillestokje, in 4 verdeel
12 witte asperges
8 takjes citroenmelisse
schil van ? citroen
8 blaadjes fijngesneden citroenmelisse
80 gram roomboter, in vlokjes
peper
zout
cayennepeper



Een delicaat tussengerecht voor een gastronomische diner

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de groentebouillon aan de kook samen met de vanille. Voeg de citroenmelisse zonder blaadjes, citroenschil en een snuifje cayennepeper toe en laat 10 minuten trekken en passeer.
Snijd de asperges in gelijke stukjes van ongeveer 3 cm en voeg ze toe aan de bouillon en laat 4 minuten koken. Voeg de langoustines toe en laat 1 minuut zachtjes koken. Voeg de boter toe om de bouillon iets te binden. Serveer en bestrooi met de citroenmelisse.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top