Sal. +ger. forel + rode crapefruit.
- Nederlands, Voorgerecht
- 20-30 min.
Heerlijk voorgerechtje, vervang de forelfilets eventueel door gerookte zalm of gestoomde makreel.
Ingrediënten 4 recipe.people
1rode grapefruit1citroen3el mayonaise3el melk1el kappertjes1zakje gemengde slablaadjes250g gerookte forelfilet.Voorbereiding
- Verwijder de schil van de grapefruit.
- Snijd met een scherp mes het vruchtvlees tussen de vliezen uit.
- Probeer de grapefruitpartjes zo heel mogelijk te houden.
- Vang het sap op.
- Snijd de citroen in partjes.
- Roer de mayonaise, melk het grapefruitsap en de kappertjes door elkaar.
Bereidingswijze
- Verdeel de slablaadjes over de borden.
- Besprenkel ze met de dunne mayonaise.
- Verdeel de forelfilets over de borden.
Serveertip
- Garneer met partjes grapefruit en partjes citroen.
- Drink er een lekkere rose of een lichte rode wijn, a la Bardolino bij.
- .......Eet Smakelijk.......