1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Scandinavische keuken
  5. Hachee
  6. Zweedse hachee

Zweedse hachee

Door: luckyjo

  • Scandinavisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-01-2005

Ingrediënten 4 personen


100 gram boter - 1 grote ui - 8 middelgrote gekookte aardappelen - 500 gram gesneden koude vleesresten - 1 theelepel zout - vleugje peper - restje vleesjus



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in en grote Koekenpan en fruit daarin de fijngehakte ui goudbruin. Haal met de schuimspaan de uien uit de pan en leg de blokjes aardappel erin. Laat de aardappelen aan alle kanten bruin worden. Boeg dan het vlees, uien, zout en peper toe. Voeg het restje vleesjus toe en breng het op smaak met een beetje zout. Serveer de hache gloeiend heet, met voor ieder een gebakken ei en op een apart bordje rode bietjes in zuur of augurken met tomatenketchup.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top