Tapas van gefrituurde ansjovis-Boquerones fritos

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2005

De verse, niet gepelde ansjovis wordt in Spanje graag gefrituurd gegeten. De visjes worden in hun geheel, met kop en graat opgediend. De boguerones smaken
heerlijk met een schijfje citroen en een goed glas wijn.



Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen

  • 500 gr verse ansjovisjes

  • 100 ml melk

  • 100 gr bloem

  • Peper en zout

  • Citroen partjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 146,17 kcal
Koolhydraten 7,82 g
Eiwitten 14,15 g
Vetten 6,23 g

Bereidingswijze


  • Verwijder de ingewanden, was en droog de visjes

  • Doop ze in de melk en haal ze daarna door de bloem

  • Frituur ze snel krokant, breng op smaak met peper en zout.

  • Serveer met citroenpartjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten