*Jamie Oliver's kabeljauw met kerstomaatjes en mozarella

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Recept van Jamie Oliver: gegrilde kabeljauw met kerstomaatjes, basilicum en mozarella

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
- 2 kabeljauwfilets van 225 g, zonder vel en graat

- olijfolie

- zeezout en zwarte peper uit de molen

- 2 handen vol rode en gele kerstomaatjes, gehalveerd

- 1 handvol verse basilicum, blaadjes geplukt

- 1 bol mozzarella, in dunne plakjes

- 1 hand vol geraspte parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 428,01 kcal
Koolhydraten 5,25 g
Eiwitten 54,98 g
Vetten 20,69 g

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220? C.

Leg de kabeljauwfilets op een met olie ingevet rooster of aardewerken schaal.
Besprenkel met olijfolie en kruiden.

Strooi de parmezaanse kaas erop met nog een paar druppeltjes olijfolie en bak de filets bovenin de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jamie-oliver avatar

Doorsturen

Home Recepten