1. Home
  2. Recepten
  3. Mozarella
  4. *Jamie Oliver's kabeljauw met kerstomaatjes en mozarella

*Jamie Oliver's kabeljauw met kerstomaatjes en mozarella

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-2005

Ingrediënten 2 personen


- 2 kabeljauwfilets van 225 g, zonder vel en graat
- olijfolie
- zeezout en zwarte peper uit de molen
- 2 handen vol rode en gele kerstomaatjes, gehalveerd
- 1 handvol verse basilicum, blaadjes geplukt
- 1 bol mozzarella, in dunne plakjes
- 1 hand vol geraspte parmezaanse kaas



Recept van Jamie Oliver: gegrilde kabeljauw met kerstomaatjes, basilicum en mozarella

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220? C.
Leg de kabeljauwfilets op een met olie ingevet rooster of aardewerken schaal. Besprenkel met olijfolie en kruiden.
Strooi de parmezaanse kaas erop met nog een paar druppeltjes olijfolie en bak de filets bovenin de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jamie-oliver


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jamie-oliver
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top