Sigara Boregi

  • Turks, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-01-2005

Image hosted by Photobucket.com

Deel dit recept

Ingrediënten
1 klein turks kaasje of zachte feta kaas,klein bosje peterselie,1 pakje yufkadeeg (driehoekig),olie om in te frituren.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De kaas verkruimelen en de peterselie fijn hakken. De kaas en peterselie goed vermengen met elkaar.

Bereidingswijze

De vulling aan de brede kant van het yufkadeeg leggen en dan oprollen. De olie verwarmen en dan daar de rolletjes goudbruin in bakken.

Serveertip

Turkse kaas kan soms wat zoutig zijn, dan kun je de kaas het beste afspoelen met water en dan nog even in een bakje water laten liggen. Als je geen driehoekig yufkadeeg kan krijgen maar alleen vierkant dan kun je de zijkanten naar binnen vouwen of gewoon de vierkanten tot een driehoek knippen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten