1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Sigara Boregi

Sigara Boregi

  • Turks, Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-01-2005

Ingrediënten


1 klein turks kaasje of zachte feta kaas,klein bosje peterselie,1 pakje yufkadeeg (driehoekig),olie om in te frituren.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De kaas verkruimelen en de peterselie fijn hakken. De kaas en peterselie goed vermengen met elkaar.

Bereidingswijze

De vulling aan de brede kant van het yufkadeeg leggen en dan oprollen. De olie verwarmen en dan daar de rolletjes goudbruin in bakken.

Serveertip

Turkse kaas kan soms wat zoutig zijn, dan kun je de kaas het beste afspoelen met water en dan nog even in een bakje water laten liggen. Als je geen driehoekig yufkadeeg kan krijgen maar alleen vierkant dan kun je de zijkanten naar binnen vouwen of gewoon de vierkanten tot een driehoek knippen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lunafairy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lunafairy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top