1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Gevulde tomaat
  6. Gevulde tomaat

Gevulde tomaat

Door: rijsttafelen

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-01-2005

Ingrediënten


4 stevige grote tomaten * 250 gram gemengd gehakt * paneermeel * 1 eetlepel boter * 1 dl bouillon * 1 ei * 1 eetlepel ketjap * 1 geperst teentje knoflook * peper * zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten middendoor, verwijder het vruchtvlees en bestrooi de holten met peper en zout en het knoflooksap. Maak het gehakt aan met de kruiden, gebruik het hele ei. Vul hiermee de tomaten. Bestrooi de tomaten met paneermeel en zet op iedere tomaat een klontje boter. Warm de bouillon op met het vruchtvlees en 1 eetlepel ketjap. Zeef het en giet het in een vuurvaste schotel. Zet hierin de tomaten en bak ze in de oven in 15 minuten gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijsttafelen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top