1. Home
  2. Recepten
  3. Fruit
  4. Druiven
  5. Romige kipcocktail overgoten met een kerriesausje

Romige kipcocktail overgoten met een kerriesausje

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2005

Ingrediënten 4 personen


5 ons kipfilet

1 kipbouillon tablet

trosje blauwe druiven

2 perziken uit blik

? zoete appel

8 walnoten

3 eetlepels mayonaise

250 ml.opgeklopte slagroom

1 eetlepel suiker

1 eetlepel kerrie

Citroensap
Sla voor decoratie

zout en peper



Ale je complimentjes wil krijgen krijg je dat met zo?n cocktail. Dit lust iedereen wel!!! Is gemaakt van kip, druiven, perziken, walnoten enz

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kip koken met wat zout en bouillonblokje.
Water afgieten als de kip gaar is en het vlees in stukjes snijden.

Druiven halveren en de pitjes verwijderen. Appel schillen en in stukjes snijden en met citroensap besprenkelen. Perziken in stukjes snijden. Walnoten kraken en in grove stukjes snijden.

In maatbeker slagroom,mayonaise , beetje perziksap, suiker ,kerrie, en peper roeren.

Als de kip koud is alles goed mengen en twee uur wegzetten in de koelkast.

Cocktailglazen bekleden met verse sla. Kipmengsel erin scheppen.

Garneren met noten en misschien een leuk takje peterselie

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top