Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. haagse bluf

haagse bluf

Door: kafes

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-01-2005

Ingrediënten 4 personen


250 ml fruitige rode wijn (of rode bessensap)
1 theelepel kaneel
125 g suiker
2 cups gepasteuriseerd vloeibaar eiwit
4 Kanelly's (biscuits, pak a 150 g)



Ontdek meer:

Voorbereiding

In pan wijn met kaneel en suiker aan de kook brengen Suiker al roerend oplossen en geheel nog 1 min. zachtjes laten doorkoken Wijnsiroop laten afkoelen

Bereidingswijze

In vetvrije kom eiwit met handmixer of garde stijfkloppen Scheut voor scheut wijnsiroop toevoegen en erdoor kloppen Blijven kloppen tot siroop geheel is opgenomen en eiwit zo stijf is dat het pieken vormt Haagse bluf in vier hoge coupes scheppen en kaneelbiscuits erin steken Direct serveren



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top