2 portobello paddestoelenwat geraspte pardano kaasgedroogde tijmgedroogde basilicum125 gram creme fraichegedroogde chilipeper
Verwarm de oven voor op 200?C.
Veeg de portobeelo's schoon met een borsteltje en draai het steeltje eruit. Meng geraspte kaas, tijm en basilicum door de creme fraiche en maak op smaak met grofgemalen chilipeper en zout. Vul de paddestoelen met het mengsel. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven.
Serveer met een paar plakjes stokbrood.
Viola436 13-07-2012
Dit recept is heel goed en het was erg lekker! Kijk alleen wel uit met zout, aangezien dit snel te veel is in combinatie met de padano kaas. Ook moet de baktijd niet overschreden worden, omdat de portobello`s snel aanbranden. Mijn vriend en ik eten bijna nooit paddestoelen, waardoor we beiden aan een halve portobello wel genoeg hadden. Een volgende keer zou ik dus minder maken. Bedankt!
kimbaminou 25-02-2009
Lijkt me lekker, neem ik graag mee.
kirrepeer 04-08-2008
Heerlijk, heb het gerecht net gemaakt en het was om je vingers bij af te likken. Wel vind ik het een vrij zwaar gerecht, maar dat kwam misschien omdat ik zelf gesnipperde gebakken ui heb toegevoegd. Aanrader!
redheadblueeyes 25-01-2005
Hai . Dit ziet er erg lekker uit Neem het mee. hartelijk bedankt. groetjes en een fijne avond verder
Tonny
ingant 16-01-2005
Mmm lijk me lekker, neem ik mee groetjes Ingrid