Flensje met gerookte zalm, tomaat en dille

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten

Voor de vulling.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de bloem en eend eel van de melk met het ei tot het een papje is waard de klontjes uit zijn, voeg dan de rest van de melk toe en een beetje zout. Verhit een klontje boter in de koekenpan en bak 4 flensjes. Dompel de tomaten ongeveer 30 seconden in kokend water. Ontvel ze, snij ze in vieren en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees fijn en meng dit door de creme fraiche samen met de in snippers gesneden zalm en vier takjes fijngehakte dille. Bestrijk ieder pannenkoekje met dit mengsel, rol ze op en snij in plakjes.

Serveertip

Leg op ieder bord een paar blaadjes rucola en verdeel hierover de pannenkoekjes.
Garneer met zalmeitjes.
Bron:Buitenleven.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

visscher1950 avatar
visscher1950

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten