1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zalmbuideltje bij een bouillon

Zalmbuideltje bij een bouillon

Door: marianneoud

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-01-2005

Ingrediënten 6 personen


100 gr gerookte zalm (in reepjes) of zalmsnippers
4-5 el creme fraiche



zout en peper
1 tl citrensap
1-2 el fijngesneden peterselie
6 grote, dunne plakken gerookte zalm
sprieten bieslook.



Makkelijk om te maken en ziet er helemaal geweldig uit (zie foto).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Pureer de zalmreepjes in de keukenmachine samen met de creme fraiche, zout, peper. Citroensap, bieslook en peterselie. Verdeel de zalmmousse over de plakjes zalm. Vorm de zalm tot buideltjes en maak ze vast met sprieten bieslook



Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top