1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Risotto
  5. Risotto met zalm(blik)

Risotto met zalm(blik)

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-01-2005

Ingrediënten 4 personen



400 gr risotto rijst2 uien gesnipperd
300 ml witte wijn
800 ml water 1 runderbouillon tablet voor de saus2 el boter 1 groot blik zalm 2 kleine blikjes tomatenpuree 100 gr Parmezaanse kaas 1 tl oregano zout en peper. 2 el olijfolie



Vanavond deze risotto gemaakt (gefantaseerd). Mijn man vond dit helemaal geweldig, vandaar ik het recept maar plaats.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper 1 ui en bak deze in de wok ca. 3 minuten in de olijfolie. Voeg nu de risotto er bij en bak de risotto even 1 minuutje. Voeg dan de wijn, bouillonblokje en het water toe. Kook dit met veel roeren in ca. 20 minuten tot de rijst droog is. Laat de zalm uitlekken en haal de graten er uit. Doe boter in een pan en fruit hierin de ui. Doe de vis erbij en prak deze fijn. Voeg peper en zout en de tomatenpuree toe. Voeg oregano en de kaas toe. Meng nu het zalmmengsel door de risotto.

Serveertip

TOPPIE



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top