1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rosbief
  6. Gevulde rosbief

Gevulde rosbief

Door: ghislaine1941

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-01-2005

Ingrediënten 4 personen


8 plakken rosbief (iets dikker gesneden)
- peper en zout

Vulling
- 2 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels cottage cheese (Huttenkase)
- 1 lente ui in ringetjes
- 2 eelepels dille (fijngehakt)

- halve krop ijsbergsla heel fijn gesneden.
- 4 radijsjes in dunne reepjes

Garnituur
- 4 slabladeren
- 2 tomaten (gehalveerd)
- 4 radijsjes
- 4 takjes dille.


Verder heb je nodig


Een kom, een garde en prikkers.

Gevulde rosbief
Gevulde rosbief

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng in een kom de mayonaise, de Huttenkase, de lente ui, en de dille. Vul hiermee de gehalveerde tomaten.

Roer de kleingesneden ijsbergsla en de radijs door de rest van het mayonaise mengsel tot een salade.
Leg de plakken rosbief op een plank en strooi er peper en zout over.
Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op, steek de rolletjes zonodig vast met een prikker.

Serveertip

Leg op een bord een blad sla en leg daarop 2 gevulde rolletjes rosbief
Zet er een tomaathelft bij en garneer de bordjes met een radijs en een takje dille.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top