1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Mexicaanse gehaktballetjes

Mexicaanse gehaktballetjes

  • Mexicaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2005

Ingrediënten 4 personen


400 gram rundergehakt - 2 eetlepels geraspte oude kas - 4 dunne gesnipperde lente-uitjes - 2 eetlepels gehakte peterselie - 1 losgeklopt ei - zout en peper - snufje cayennepeper - paneermeel - boter om te bakken



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kaas, uitjes, peterselie, ei, cayennepeper, zout en peper. Vorm van het vlees 8 balletjes en druk ze een beetje plat. Rol de balletjes door het paneermeel en laat ze een uur op een koele plaats staan. Verhit de boter in een koekenpan en bak de balletjes bruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top