Crostini's met garnalen, gerookte zalm en surimi

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g gerookte zalmfilet
100 g Hollandse garnalen
4 surimi krabsticks
3 kerstomaatjes
1 ciabattabrood
5 eetlepels groene pesto
12 blaadjes sla
12 blaadjes basilicum of peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een oven.

Voorbereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Halveer de krabsticks in de lengte en snijd elk kerstomaatje in 4 partjes. Snijd het brood in 16 sneetjes. Rooster de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin en knapperig.

Bereidingswijze

Besmeer de crostini?s met wat pestosaus en leg op elk een blaadje sla. Beleg 4 crostini?s met 2 halve krabsticks, 4 met gerookte zalm en 4 met Hollandse garnalen. Garneer de crostini?s met een partje kerstomaat en een blaadje basilicum of peterselie.

Serveertip

Wijntip: Alsace Pinot Blanc, frisse soepele witte wijn.

Laatste reacties

anna_c_l avatar
anna_c_l 07-01-2005

Dit ziet er heel gezellig uit, heb het meegenomen. Groetjes, Anna

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten