Timbaaltje van paddestoelen en mascarpone

  • Frans, Voorgerecht
  • 0-10 min.

Leuk om te serveren bij vlees en heeft een heerlijke smaak. Maar ook perfect als voorgerechtje. gezellig met een geroosterd casino broodje!!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

6 timbaaltjes of een ring of soufflevormpjes.

Bereidingswijze

Verwarm de boter en bak de bosui, paddestoelen en knoflook zachtjes in 10 minuten. Bestrooien met zout en peper. Wijn toevoegen en op hoog vuur verdampen. Tijm en selderij door paddestoelen roeren en pan van het vuur nemen. Timbaaltjes snel vullen in een ring met afwisselend een laagje paddestoelen en mascarpone. Eindigen met paddestoelen. Laagjes licht aandrukken en timbaaltjes naast vlees op warme borden keren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten