Henk's Kipmarinade

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Recept van mijn beste vriendin d'r echtgenoot. Deze marinade is om je vingers bij op te vreten!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 500 gram kipfilet (of ander vlees)
  • 1 zakje Conimex Sate Marinademix
  • beetje water
  • ketjap
  • kipkruiden
  • knoflookpoeder
  • uitje of sjalotje
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Kip in stukken snijden of knippen en een uitje of sjalotje snipperen.

    Bereidingswijze

    Maak de marinademix klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking maar gebruik in plaats van olie water of ketjap. Voeg de ui of sjalot toe, kipkruiden en knoflook naar smaak en vul indien gewenst aan met nog wat ketjap. Goed doorroeren en nu het vlees toevoegen. Meng alles lekker door elkaar zodat alle stukjes goed bedekt zijn. Zet in de koelkast en laat minimaal 2 uur maar liefst 24 uur staan. Heerlijk op de gourmet!

    Dit recept is te vinden in:

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    kittenfairy avatar
    kittenfairy

    Doorsturen

    Home Recepten