1. Home
  2. Recepten
  3. Mosterdsoep
  4. mosterdsoep

mosterdsoep

Door: kafes

  •  , Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-01-2005

Ingrediënten 4 personen


1 ui
1 teentje knoflook
6 takjes kervel
1 eetlepel boter
4 eetlepels Limburgse mosterd
1 pot gevogeltefond (380 ml)
1/2 kippenbouillontablet
3 dl slagroom



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui en knoflook pellen en snipperenKervel fijn hakken In ruime pan boter verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten Mosterd erdoor mengen Fond, 4 dl water en bouillontablet toevoegen Geheel zachtjes aan de kook brengen en slagroom erdoor roeren Soep onafgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten sudderen tot deze iets dikker is Soep in vier diepe borden scheppen Garneren met fijngehakte kervel

Serveertip

Serveren met stevig brood of roggebrood



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top