1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Kalfsoester met aubergine en tomaat

Kalfsoester met aubergine en tomaat

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-01-2005

Ingrediënten 4 personen


4 grote kalfsoesters-tarwebloem , om te bestuiven-60 gr boter-1 kleine aubergine,in dunne plakken gesneden-1 grote tomaat,in dunne schijfjes gesneden-4 plakjes fontina (italiaanse kaas)-2 tl oregano-vers gemalen zwarte peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestuif het vlees met bloem.Verhit boter in een koekenpan.Leg een enkele laag vlees erin.Bak beide kanten snel(ong.30 sec) bruin;verwijder het uit de pan.Leg aubergine in de pan en bak beide kanten bruin;verwijderen.Leg een kalfsoester op een groot vel aluminiumfolie;leg er aubergine,tomaat en kaas op.Strooi oregano en peper erover.Vouw de folie losjes om het vlees om een pakketje te maken.Vouw de folie bovenaan samen,maar laat ruimte tussen folie en kaas.Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 20 min.in de oven op 180C of tot de groenten gaar zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top