1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. SALSA VERDE

SALSA VERDE

Door: will_s

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-01-2005

Ingrediënten


1 eetl. kappertjes
1 ansjovisfilet
1 sjalot
1 teentje knoflook
1 eetl. peterselie
1 eetl. basilicum
3 eetl. olijfolie
sap van 1 citroen



SALSA VERDE Wordt gebruikt over gekookte vis of kip wanneer deze koud als salade worden
gegeten.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak alle ingredienten heel fijn en meng ze met de olie en het sap.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top