1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pepernoten
  5. Pepernoten

Pepernoten

Door: cookingjohn

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-12-2004

Ingrediënten


100 gr zelfrijzend bakmeel, 50 gr bruine basterdsuiker, 1 theelepel speculaaskruiden, 1 mespuntje zout, 40 gr koude, harde boter, 2 eetlepels melk.


Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten

Om te strooien met Sinterklaas!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.

Bereidingswijze

Bakmeel, basterdsuiker, boter, zout, melk en speculaaskruiden in een kom doen. Koude boter in kleine stukjes snijden. Met de handen een deeg kneden en knikkers maken van het deeg. de bolletjes op een afstand van 2 cm van elkaar op de bakplaat leggen. Bakplaat in het midden van de oven plaatsen. Pepernoten in ca 20 minuten gaar bakken. Neem de pepernoten van de bakplaat en laat ze afkoelen.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookingjohn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top