Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Sloppy Joe

Sloppy Joe

Door: esther2009

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-12-2004

Ingrediënten 3 personen


500 gr gehakt - 1 grote ui - 1 grote groene paprika - 1 tomaat - 1 blik tomatenblokjes - 1 eetl tomatenpuree - 1 eetl mosterd - 1 eetl worcestersaus - peper / zout - yogonaise - 6 Italiaanse bollen - 1 zakje gemengde salade - (evt. kant en klare coleslaw salade)


Verder heb je nodig


Mes - Snijplank - houten lepel - pan


Een superlekker zaterdag's gehaktprutje voor op een Italiaanse bol. Voor de lunch (ieder een broodje) of als hoofdgerecht (ieder twee broodjes)

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snipperen - paprika in reepjes of blokjes - tomaat in plakjes

Bereidingswijze

Gehakt rullen in de pan, de ui en paprika ca. 2 minuten meebakken - Toevoegen: mosterd, tomatenblokjes met het vocht, tomatenpuree en de worcestersaus - Alles ca 10 minuten laten sudderen (moet een wat dikkere saus worden).
De bollen doorsnijden en de onderste helft besmeren met yogonaise en wat gemengde sla erop leggen - het gehaktmengsel en wat plakjes tomaat erop leggen.
De bovenste helft van het broodje hier bovenop leggen.

Serveertip

Lekker met wat colslaw salade ernaast.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van esther2009
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top