Warm stokbrood met kipfilet en ananas

  • Nederlands, Brood
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-12-2004

Heerlijk broodje, moet je alleen niet eten in sjiek gezelschap

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stokbrood ca.200 gram kipfilet kipkruiden olie boter 4 schijven ananas 1 dl. mayonaise 1/2 dl. sour cream 2 theelepels kerriepoeder cayennepeper zout sla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het stokbrood in een hete oven oppiepen. Ondertussen de kipfilet kruiden en in een mengsel van olie en boter rondom zachtjes bruin en gaar bakken in ca. 10 minuten. De kipfilet uit de pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. De ananasschijven in het vet zachtjes aan beide kanten bakken. De mayonaise met de zure room, kerrie, cayennepeper en zout glad roeren en op smaak proeven. Het opengesneden stokbrood met wat kerrie-mayonaise bestrijken en met blaadjes sla bedekken. Daarop schijven ananas leggen. Plakjes kipfilet erop leggen. Daarop wat kerrie-mayonaise scheppen. De broodkap erop leggen.

Laatste reacties

bate92 avatar
bate92 19-04-2005

hij was heerlijk

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten